wij Reinigen uw auto terug naar nieuwstaat

Ervaar de beste in auto detailing in Apeldoorn met Excello Car Care. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van intereur- en exterieur, polijsten en keramisch coaten. Boek ons vandaag nog!

Onze diensten

Interieur Reinigen

Het interieur zal worden gereinigd met stoom, waarbij alle vlekken en vieze plekje verwijderd zulen worden

Exterieur Reinigen

Laat die krasstraat maar liggen. Wij wassen uw auto met liefde, door gebruik te maken van 2-emmers en eco-vriendelijke producten

Keramische Coatings

Geef vuil en kleine krasjes geen kans meer. Door een coating zal vuil er zo afgleiden en zijn lichte krassen zo eraf te vegen

Auto Polijsten

Niemand ziet de frisse interieur van de auto. Laat de buurman versteld staan door de auto weer te laten glanzen

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER EXCELLO

Waarom auto laten detailen?

Tijdsbesparing

In de snelle wereld van vandaag is tijd waardevoller dan ooit. Door te kiezen voor ons, bespaart u kostbare uren die u anders besteedt aan het reinigen en onderhouden van uw voertuig.

Gratis leenauto

Bij afname van onze premium detailpakketten bieden wij een gratis leenauto aan. Zo komen onze klanten nooit stil te staan in hun dagelijkse werkzaamheden.

Tevredenheid

Het gevoel om elke keer in een frisse auto te stappen kennen we allemaal. Onze klanten moeten weten dat hun auto in de handen van professionals is bij elke detail pakket.

prijzenlijst

Interieur Reinigen

FIAT 500 - POLO

120€ - 150€

audi a4 - nissan qashaqi

180€ - 240€

Range rover - ford f-150

240€ - 300€

Range rover - ford f-150

100€ - 140€

audi a4 - nissan qashaqi

80€ - 120€

FIAT 500 - POLO

60€ - 100€

Exterieur Reinigen

Keramische Coatings

FIAT 500 - POLO

450€ - 500€

audi a4 - nissan qashaqi

600€ - 700€

Range rover - ford f-150

850€ - 1000€

Range rover - ford f-150

450€ - 850€

audi a4 - nissan qashaqi

250€ - 650€

FIAT 500 - POLO

150€ - 450€

Auto Polijsten

veel gestelde vragen en antwoorden

U kunt eenvoudig een afspraak maken door ons online formulier in te vullen of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via telefoon.

U kunt eenvoudige een afspraak maken door naar beneden te scrollen en ons online formulier in te vullen. Daarnaast kunt u ook telefonisch een afspraak maken of een appje sturen naar 0630799754

Dit is afhankelijk van wat voor detail u wilt afnemen. Een gemiddelde detail beurt duurt tussen de 3 en 5 uur. Wil u de auto laten polijsten kan dit tot 1 dag duren en bij het afnemen van een keramische coating kan dit tot wel 3 dagen duren.

Jazeker, wij weten hoe het is om zonder auto te komen zitten. Dus wanneer u de auto aflevert kunt u gebruik maken van onze leenauto.

Ja zeker, zolang wij toegang tot water en elektriciteit hebben kunnen wij zowat alle detail diensten op locatie doen. Mocht dit niet het geval zijn maak dan gratis gebruik van onze haal- en breng dienst.

Ja, een keramische coating biedt een uitstekende langdurige bescherming voor uw lak, waardoor deze bestand is tegen krassen, chemische stoffen, UV-straling, en andere externe schade. Het zorgt ook voor een gemakkelijkere reiniging en onderhoud van het voertuig op lange termijn.

afspraak direct inplannen

GOEDE VRIJDAG SPECIAL

20% KORTING OP ALLE DETAIL PAKKETTEN

GELDIG T/M 29-03-2024

Contact

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.