Excello Car Care

OVER ONS & FAQ

OVER EXCELLO CARCARE

ONZE MISSIE & VISIE

ALGEMENE VRAGEN

Onze professionele auto detailing services zijn beschikbaar in Apeldoorn. Neem contact op voor diensten buiten deze regio.

Wij werken uitsluitend op afspraak om elke klant de hoogste kwaliteit en aandacht te bieden voor hun voertuig. Voor spoed opdrachten verzoeken wij u om ons direct te bellen!

Geniet van de vrijheid terwijl wij uw auto verzorgen. U hoeft niet aanwezig te zijn tijdens het detailen, zolang wij toegang hebben tot uw auto.

Wij hebben op dit moment geen standaard mobiele detailing dienst, wij kunnen naar uw werkplek of thuisadres komen indien er toegang is tot elektriciteit en watertoevoer. Dit is uiteraard perfect voor drukke schema’s zodat.

Binnen Apeldoorn rekenen wij geen reiskosten. Voor verdere locaties kan een kleine vergoeding worden aangerekend, afhankelijk van de afstand.

Personaliseer uw autoverzorging met onze extra detailing opties. Zie onze extra optie’s die beschikbaar zijn op de pakket pagina’s.

Betaal voor uw auto detailing met gemak. Wij accepteren op dit moment nog geen pinbetalingen, onze voorkeur is een betaling via betaalverzoek waardoor het proces vlot en veilig verloopt voor al onze klanten, uiteraard is er ook nog de mogelijkheid om het contact te betalen.

PREMIUM DETAIL REINIGING

Een volledige interieurreiniging neemt gewoonlijk tussen de 3 tot 5 uur in beslag, afhankelijk van de grootte van het voertuig en de mate van vervuiling. Wij streven ernaar om grondig en efficiënt te werken om uw auto zo snel mogelijk weer in topconditie te brengen

Geniet van een fris en schoon auto-interieur zonder chemische geuren. Onze eco-vriendelijke en subtiele reinigingsmiddelen zorgen voor een aangename atmosfeer in uw auto.

Benieuwd naar onze aanpak? Zie op onze pakket pagina hoe wij te werk gaan met het schoonmaakproces, van een diepe reiniging van alle plastic onderdelen tot de bekleding. We gebruiken de nieuwste methoden en technieken om uw auto zowel visueel als hygiënisch schoon te maken!

Vlekken in uw auto? Geen zorgen! Hoewel sommige hardnekkige vlekken een uitdaging kunnen zijn, beoordelen elke situatie individueel gebruiken wij onze expertise om bijna elke vlek aan te pakken voor een vlekkeloos interieur.

Indien nodig en in overleg met onze klant, kunnen we stoelen verwijderen voor een grondigere reiniging. Dit wordt bepaald op basis van het type voertuig en de mate van vervuiling.

Last van onaangename geurtjes in uw auto? Onze Ozonbehandeling is de perfecte oplossing. Deze geavanceerde techniek pakt niet alleen de bron van de geur aan, maar zuivert ook uw gehele auto-interieur van onaangename luchtjes. Voor een diepgaande geurverwijdering raden wij ons Ozonbehandeling pakket aan. Zeg vaarwel tegen nare luchtjes in uw auto!

POLIJSTEN

Het polijsten van een auto kan variëren van 2 tot 5 uur, afhankelijk van de grootte van het voertuig en de staat van de lak. Wij zorgen voor een zorgvuldige en grondige behandeling om uw auto weer te laten glanzen.

Ja, wij bieden mobiele polijstdiensten aan. We kunnen op uw werkplek of aan huis komen om uw auto te polijsten, mits er voldoende ruimte is voor veilige werkomstandigheden.

Polijsten is zeer effectief in het verminderen van zichtbare swirls en lichte krassen. Hoewel diepere krassen niet volledig verwijderd kunnen worden, zal polijsten de algehele uitstraling van de lak aanzienlijk verbeteren.

Ja, tijdens het polijstproces kunnen wij watervlekken effectief verwijderen. Dit zorgt voor een egaal en glanzend resultaat, vrij van vlekken en strepen

Polijsten kan helpen bij het verbeteren van de uitstraling, maar het is geen oplossing voor loslatende blanke lak. In zulke gevallen adviseren we om contact op te nemen voor een meer gespecialiseerde behandeling.

Ja, naast polijsten bieden wij ook glascoating aan. Deze behandeling biedt een extra beschermlaag voor uw lak, waardoor uw auto langer glanst en beter beschermd is tegen harde weg elementen, uv-straling en nog veel meer.

GLASCOATING

Glascoating is een geavanceerde vorm van lakbescherming die uw auto voorziet van een duurzame, glanzende laag. Deze coating biedt niet alleen een schitterende glans, maar beschermt de lak ook tegen krassen, UV-straling, en chemische verontreinigingen.

Een kwalitatief hoogwaardige glascoating kan tot 2-5 jaar meegaan, afhankelijk van factoren als onderhoud en blootstelling aan de elementen. Regelmatige zorg en juist onderhoud verlengen de levensduur van de coating.

Zorg voor uw glascoating met onze eenvoudige onderhoudstips. Regelmatig wassen en de juiste verzorging zorgen ervoor dat uw auto er altijd als nieuw uitziet. Wij adviseren ook om periodiek een beschermende spray of sealant aan te brengen voor extra bescherming.

Hoewel glascoating een sterke beschermingslaag biedt, kan het niet volledig voorkomen van steenslagschade. Het helpt wel om de impact van kleine steentjes te verminderen en zo de lak beter te beschermen.

Voor het beste resultaat is het essentieel om het exterieur grondig te reinigen en te polijsten voor het aanbrengen van de coating. Dit zorgt voor een optimale hechting en een vlekkeloos eindresultaat.

Glascoating vervangt niet de originele clear coat lak, maar biedt een extra beschermingslaag erbovenop. Dit verbetert de duurzaamheid en het uiterlijk van uw auto, terwijl de originele lak behouden blijft.

Contact

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.